maanantai 20. toukokuuta 2013

Talven topat pois!




Hurraa! Viimeisetkin talven topat pesty ja kuivumassa ja osa jo myyty! Kyllä, olen vähän myöhässä tämän projektin suhteen, mutta onpahan nyt vihdoin hoidettu.

Kannattaisikohan nuo haalarit ja takki kaupata jo nyt vai odottaa syksyyn? Jaksaako kukaan pohtia talvihaalareita kun ilmat vaan lämpenevät?


10 kommenttia :

  1. Ihan samoja aatoksia täällä. Pesin kyllä haalarit jo heti ilmojen lämmettyä, mutta myyntikuvat jäi ottamatta ja nyt en enää tiedä milloin niitä kannattaa myydä. Ehkä syksyllä vasta.. Mutta kun joka paikka on niin täynää rompetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Möin pois meidän kaksiosaisen Molon setin, se meni kyllä päivässä. Mutta näiden haalarien kanssa en ole varma mitä tehdä.

      Lasten kenkiä listailin huutiksen oikein urakalla. Yritän tosiaan nyt päästä eroon kaikesta turhasta vanhasta ja myös hutiostoksista.

      Se 'yksi tavara pois päivässä' -kampanja ei ole ollenkaan hullumpi!

      Poista
  2. Heh,meillä roikkuu talvihaalarit vieläkin pesemättöminä eteisen naulakossa ja vk-kamppeet niiden joukossa.. Vähän myöhässä taidan minäkin olla tuon projektin suhteen,mies kyllä jaksaa siitä muistuttaa päivittäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ne rötköttivät meidän makuuhuoneessa odottamassa inspiraatiota, naulakko on jo niin täynnä vk-kamaa ettei olisi mitenkään mahtuneet eteiseen (nämä 70-luvun kerrostalot on suunniteltu vähän eri kriteereillä kuin nykyään).

      Poista
  3. Samoja juttuja mäkin mietin (ja sain peräti viime viikolla pestyä nuo talvikamppeet :D). Mä päädyin syksyyn kun en ainakaan itse jaksa miettiä yhtään talvea nyt kun on kesä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyllähän syksyllä on pikkuisen enemmän ostajiakin liikkeellä, viime syksynä toppavaatekauppa alkoi käydä jo elokuun puolessa välissä ja syyskuu oli jo tosi kuumaa aikaa.

      Poista
  4. Hep, meillä sama suunnitelma. Syksyllä saattaa olla suurempi suksee myydä topat. Nyt täytyy ensin päästä eroon pienistä kesäkamoistakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain juuri huutiksessa kaupattua viisi kenkäparia viime kesältä, mahtavaa! Täällä pyörii myös vaikka mitä pikkutavaraa ja vaatetta, mikä pitäisi nyt vaan saada listattua ja pois nurkista.

      Poista
  5. Joo, elokuun alussa on jo hyvä aika myydä toppavaatteita. :) Yhden haalarin myin jo huhtikuussa, vielä odottaa myyntiä ainakin yksi takki ja parit kengät, mutta taidanpa paneutua asiaan sitten kesän jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerätään kesä voimia jotta jaksaa taas alkaa uuden kauden hankkimis- ja myymisrumbaan! :)

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina!